Go Back   Soundgraph Forums > English > ODM/OEM Products > VFD products

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-03-2012, 05:48 PM
cecet23 cecet23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default sudden shutdown

Hi,
I bought some years ago an chieftec hm-02 with soundgraph vfd.

The issue is that I have a sudden shutdown, somethings like someone unplug the elettricity.

I had an enermax and I had the problem, so I changed it and I bought a corsair after around 1 year the issues come back again. I changed the psu and now I have an lc-power and problem come back again.

I unplugged the vfd and now I haven't the issue anymore. Of what can be depend? by the cable? by the vfd?

Last edited by cecet23; 04-06-2012 at 02:19 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2012, 08:48 PM
cecet23 cecet23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default

How imagined, anyone that can help me.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote Suddenly not powering on/off HTPC ph3arth35k1lls iMON/iMEDIAN HD for Windows 7 3 05-03-2011 10:44 AM
LCD powered on when PC shutdown noski LCD products 5 01-24-2011 07:26 PM
Time and Dateformat after shutdown Lars iMON/iMEDIAN HD for Windows 7 3 06-18-2010 04:13 PM
VFD shutdown htctyo VFD products 0 12-08-2009 12:30 PM


All times are GMT +9. The time now is 06:48 PM.


Design By: Soundgraph, Inc.
Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.