Go Back   Soundgraph Forums > English > Retail Products > iMON VFD (VERIS Elite)

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-28-2012, 07:39 AM
ldogg ldogg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default MCE remote does not work

I have an iMON VFD,and I cannot get an MCE remote to work. The firmware on the VFD is 0x3d, and I have tried multiple version of iMON Manager 7 and 8. I downloaded the iMON test utility, and no matter what key I press on the remote, the following is logged:

Button Down: 0x80 0x0f 0x84 0x1e 0x01 0x00 0x3b 0xae
Button Up

Has anyone else been able to get an MCE remote to work?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2012, 10:49 AM
johnny.hur's Avatar
johnny.hur johnny.hur is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: South Korea
Posts: 2,497
Default

Dear ldogg,

I’m sorry for the late reply.
First of all, please check again after resetting the remote mapping with “Reset” button in iMON Manager>Settings>Remote Controller.
If the problem continues, please let me know the followings.
1. If you select Pad remote, does it work fine?
2. All MCE buttons are not working?
2. When MCE remote is selected, can you turn on your system with MCE remote or Pad remote?

Regards,
Johnny HurDear Bort,
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2012, 08:11 AM
ldogg ldogg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

Johnny,

Thanks for your reply.

The imon pad remote does work fine. I have used the restet button in the imon manager multiple times, but it does not help. No buttons on the remote work. When MCE remote is selected, I can not turn on the system with either remote. The remote is a standard MCE remote, and does work with other receivers.

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2012, 10:35 AM
johnny.hur's Avatar
johnny.hur johnny.hur is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: South Korea
Posts: 2,497
Default

Dear ldogg,

I’m sorry for your inconvenience.
If you disable to run FrontView for VFD, please try to check again after enabling it.
Did it work fine at the first time? If possible, please install iMON with the installation CD.
We’ll also check this problem again in our test lab.

Regards,
Johnny Hur
Reply With Quote
  #5  
Old 03-23-2012, 06:41 AM
ldogg ldogg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

I have never had it working. I just tried on another PC with a fresh install of Windows, and had the same problem. Disabling Frontview does not help. I have re-installed, and have tried mutiple version of imon manager with no luck.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-23-2012, 10:11 AM
johnny.hur's Avatar
johnny.hur johnny.hur is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: South Korea
Posts: 2,497
Default

Dear ldogg,

I’m really sorry for your inconvenience.
It seems that MCE remote works fine with iMONTest.exe. If iMONTest.exe can detect button signals of MCE remote properly, I think there may be a SW bug on processing MCE remote with FW 0x3d. We’ll check this problem again and and add it to iMON Manager To Do List. If possible, please use Pad remote till we fix it in the future update.

Regards,
Johnny Hur
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2013, 02:19 AM
microfast microfast is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by johnny.hur View Post
Dear ldogg,

I’m really sorry for your inconvenience.
It seems that MCE remote works fine with iMONTest.exe. If iMONTest.exe can detect button signals of MCE remote properly, I think there may be a SW bug on processing MCE remote with FW 0x3d. We’ll check this problem again and and add it to iMON Manager To Do List. If possible, please use Pad remote till we fix it in the future update.

Regards,
Johnny Hur
I have just bought a Imon VFD with this release of firmware and the MCE remote, exactly like described by the other user, doesn't work.

I do need to use the MCE remote and I have paid more than 60 Euro for it.

As I am an electronic technician, can you send me the chips with the correct firmware?

Best regards
Marco

Last edited by microfast; 10-02-2013 at 02:32 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drivers antec remote fusion\remote RM200 doesn't work jaydee70 Remote Control products 2 09-29-2011 02:41 PM
Drivers antec remote fusion\remote RM200 doesn't work jaydee70 Remote Control products 0 09-20-2011 04:09 AM
iMon Remote RM100 Does not WORK!!! XBOX remote is compatible??? cdrov iMON Manager 1 03-22-2011 01:47 AM
Help getting remote to work again Stray Cat iMON/iMEDIAN HD for Windows 7 1 05-11-2010 08:30 PM
Remote don't work Madsvillesen iMON/iMEDIAN HD for Windows 7 3 03-18-2010 03:42 PM


All times are GMT +9. The time now is 09:13 PM.


Design By: Soundgraph, Inc.
Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.